Orkar snart inte mer!

Nelles reflektion idag…”det finns två typer av turister. De där som är som vi, som går och tittar på saker, och så de där som är som dem som flög in i de där husen på Manhattan….”. 
Terrorister gumman, de heter t e r r o r i s t e r. 

Inte lätt det där och vi är trötta nu. Trötta på att vara turister. Behållningen för mig idag på Smithsonian Air and Space museum var det här.

Neil Armstrong och Buzz Aldrins rymddräkter.

Ni måste komma ihåg att vi har också varit på Spy Museum, National Museum of The American Indian, The National Cathedral. Säkert nåt mer.
Ikväll gick vi på etiopisk restaurang. Tydligen är DC känt för sin etiopiska mat så vi ville testa. Vi fick tips från vår portier i huset som är etiopier om var vi skulle gå. CherCher hette restaurangen och vi var de enda i hela restaurangen som inte var från Etiopien. Fantastisk mat! Man äter med ett bröd som är som en crêpe gjord på ett glutenfritt mjöl (av något som jag inte ens vet vad det var, det är brunt) så jag kunde äta det utan problem. Starkt, smakrikt och mycket mat. 
Nu ska vi sova. Har ikväll gjort mina 60 burpees i hotellrummet och i morgon blir det Gettysburg. Längtar! Iiiirrroooonnniii.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s