Regnig dag

Det ösregnade igår morse men jag bestämde mig ändå för att ta en liten löprunda direkt på morgonen. Det var riktigt härligt för temperaturen låg på över 20 grader så det gjorde ingenting att jag blev SOAKED. Det regnade såpass att fotbollen för båda barnen blev inställd och då utbrast Edward ”Neeeeej, jag som älskar att spela när det regnar!”. Jag kan bara hålla med. Jag älskar att sporta i regn. När man inte fryser. Det ger verkligen ett mervärde till upplevelsen. Blöt i ansiktet, geggig… Nog om det.

Resten av dagen tillbringade jag inne. Jag bakade fröknäcke (i gasugn istället för varmluft!) och det blev riktigt bra så nu har jag ”bröd” ett tag framöver.
Sen på kvällen hade Nelle en sleepover med sina kompisar så vi gjorde thaimat, popcorn och sockervadd. Edward hade också en kompis här så det var fullt hus.

Sista tjejen slocknade runt midnatt och det gjorde jag med.

Eller gick de ut? Blir osäker nu när jag tänker på det…? #hurskadetbliitonåren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s