Första stegen

Igår satt Nelle och Edward med en läxa i svenska där de skulle skriva en liten uppsats om sig själva. Eller, snarare en presentation kanske, till den nya fröken de fått efter sommaren. Nelle ville skriva om sig själv som baby och frågade frågor som ”vilken veckodag föddes jag på?”, ”när tog jag mitt första steg?”. Alltså – jag fick panik! Jag minns ingenting!! Babyböckerna man fyller i har verkligen en funktion för när det gått ett decennium (eller mer) då är det blankt. Så ni som väntar smått – köp en sån där fin bok och fyll i – första ordet, tanden, steget…för fethaja att det finns inte en chans (efter år av sömnbrist?) att man kommer ihåg det senare. Om man inte är Rain Man.

Knock knock – who’s there? 

2 reaktioner till “Första stegen

  1. Jag har en sån bok, det är kul i efterhand, har också skrivit som lite dagbok då och då, men det slutade jag nog med när hon var två, tre. Minns dock på dagen när hon började gå helt själv, en lördag i september 2008. Det var en upplevelse för både henne och mig:-)Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s