Kvällsmys

Nu har det varit höstdagjämning och kvällarna börjar bli kyliga och mörka. 

Inte. Min. Grej. 
Förutom en sak…ljuslyktorna! Så gissa om jag blev glad när gästerna hade med sig ett paket till oss (mig!) med de här i! Jag kommer ha mycket glädje av dessa i höst. Min filosofi är att man kan ALDRIG få för många ljuslyktor.

Idag städar jag och bäddar igen för nu kommer det mera gäster. Nu flyttar även Edward in till oss i vårt sovrum (där Nelle kamperat sedan onsdag) och nu kan jag ärligt säga att det är fullt! Eller egentligen inte…bäddsoffan är faktiskt ledig om nån behöver ett ställe att krascha på i NYC.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s