Snälla grannar

I lördags kväll var vi bortbjudna på middag hos vänner inne på Manhattan. När vi ska gå bort så har vi ett barn som gärna klär upp sig till tänderna och ett som helst skulle gå i fotbollskläder ALLTID om det gick. Det här var en ”low key” dinner men Nelle lyckades ändå övertala en granne att hjälpa henne att göra i ordning hennes hår till festen. Hon kom överens om en tid, kl 16, och gick själv dit och beställde en frisyr. Och inte var det något litet jobb heller.

Vi har verkligen snälla grannar. Nelle var så fin!!

Och ett tips! Ser ni hårborsten i Nelles hand? Det är en så kallad Tangle Teaser, en specialborste för trassligt hår, speciellt blött. Den är i plastigaste plast och har korta och långa plastbitar som på något magiskt sätt lyckas trassla ut håret till…silke. Har du trassligt hår eller barn med trassligt hår – pröva! Som min mamma brukar säga ”det är inget hemmansköp!”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s