Vilka är de?

…Sverigedemokraterna?

Jag tittar med fasa på DN:s hemsida (där man med några knapptryckningar kan läsa hur respektive valdistrikt i Sverige har röstat) och konstaterar att de är allas våra kollegor, grannar och kanske vänner. 13% av Sveriges befolkning säger att alla människor inte har lika värde. Det har gått riktigt snett någonstans. Vad ska vi göra nu?

5 reaktioner till “Vilka är de?

  1. Det här är ett stort uppvaknade till alla oss andra, vi som inte vågar ta ställning och diskussionen. Jag vägrar att tro att 13 % av svenskarn är rasister! Men de har likt förbannat röstat på ett främlingsfientligt och rasistiskt parti. Igår kväll förtogs lite glädjen av det höga valdelagandet av vad de faktiskta hade röstat på!

    Gilla

  2. Ja det är lätt att få ont i magen när man tänker på vad detta innebär. Jag tror inte 13% är rasister utan en hel del är garanterat som en protest \”mot de andra partierna som mest käbblar mot varandra\” men iallafall… de har inte tänkt längre än att de röstat fram SD. Suck.

    Gilla

  3. förutom det främlingsfientliga har jag så oerhört svårt att förstå är att människor röstar på ett parti som helt uppenbart är fyllt av människor som inte har en susning om hur man leder ett land. De slåss hellre med järnrör. Typ. De skickar hotbrev till journalister och deras familjer. Varför vill man att sådana människor ska leda ett land????Annika

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s