Musiken

Ingen i vår familj är musikalisk. Jag skulle nästan kunna dra det så långt att vi nästan är tondöva, Richard och jag, vilket alla som var med på vårt bröllop kan vittna om. Därför var det extra roligt idag att se glädjen i Edwards ögon när han idag fick ”sitt instrument” i skolan som han hela M1 ska spela på.

Här är klarinetten som det ska bli glada toner ur det närmaste året. Undrar bara vem som ska hjälpa honom med att läsa noter..?

Instrumentet är förresten inte hans. Eller skolans. Såklart (det här är privatskola i USA) så får vi HYRA instrumentet för hundratals dollar per år. Plus köpa notställ. Och antagligen noterna också, det visar sig…men om han lär sig spela måste jag VERKLIGEN säga att det är väl investerade pengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s