Kokosvatten

Jag har ganska regelbundet druckit kokosvatten sedan vi flyttade hit till USA och framförallt sedan jag började äta Paleo. Kokosvatten är naturlig värskeersättning som också smakar gott och ger lite snabb energi efter träning när man är törstig. Jag har aldrig gillat sportdryck, tycker de är äckliga och känns ”onaturliga” men kokosvatten gillar jag konstigt nog. Jag brukar för det mesta dricka den här sorten och har inte läst på förpackningen innan (mer än att den inte innehåller socker såklart!) och var tvungen att le lite för mig själv. Jag gillar sån’t här – humor på paket.

En reaktion till “Kokosvatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s