Utan energi

Idag har jag haft låg energi. Inte så att jag är sjuk eller så, men jag känner i kroppen att jag är låg. Långsam. Frusen. Jag har ont. Jag var så trött att jag till och med tog mig en ofrivillig tupplur på eftermiddagen där jag sen väckte mig själv av höga snarkningar och hängande käke. Jag hade helt enkelt bara somnat. Powernapen gjorde mig lite piggare och nu är det bara att kavla upp ärmarna, laga middag, går på fotbollsträning, gå på fotbollsträning (sa jag att de har två träningar på tisdagar?) och sen…


Sängen. Det är en sån dag. 

En reaktion till “Utan energi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s