Nallis

Det här är Nallis. Även om min älskade son fyller 11 i år, och precis har börjat Middle School, så är den här lilla krabaten viktig för honom när han ska gå och lägga sig. Det är konstigt det där med gosedjur. Det handlar verkligen inte om högkvalitet när barn väljer ut sina favoriter. Den här lilla nallen följde med som en ”extrapryl” när jag köpte Edwards första babyfilt, någon månad innan han föddes. Den satt fast i ett sidenband ihop med filten och jag tyckte inte att den var särskilt fin, inte alls som alla ”Teddybjörnen Fredriksson-nallar” som man sett. De som älskade och luggslitna sparas som memorabilia. Men det är den här som Edward valt som sin speciella och som fortfarande efter snart 11 år hänger med och ihop. Några gånger har han varit borta, sörjd, men kommit tillbaka. Han har rest jorden runt i resväska, skickats på posten – kort sagt haft ett ganska spännande liv och nu är han en självklar del av vår familj, haha!
Filten däremot, hamnade blodig på BB Stockholms stora tvättcentral när Nelle föddes. Och den kom aldrig tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s