Middle School

Lite pirrigt var det allt igår när Edward skulle börja i Middle School. Man flyttar upp två våningar i huset, man har inte längre en lärare som håller reda på allt utan man får skåp, schema och EGET ANSVAR att vara där man ska på rätt tid. Och man får själv gå och handla lunch i cafeterian. Välja mat.

Vi föräldrar fick följa med in i klassrummet (Home Room Teacher) mellan 8-8.30 och säga hej! till läraren och sedan hej då! till våra barn. ”Ingen puss, mamma!”. Nu börjar en ny tid och Edward var lika glad när han kom hem som på bilderna ovan så det kunde iallafall inte börjat bättre!

Baby girl var Happy med sina vänner. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s