Allt annat än dött lopp

Edward sprang sitt andra 5 K-lopp idag med New York Runners. Loppet gick även denna gång här på ön vilket är tur för de startar ganska tidigt på morgnarna.

Innan loppet hade vi ett peptalk med Edward och pratade om dagsform, hur man lägger upp ett lopp, vikten av att äta en bra frukost o.s.v. Men också om känslor hur det känns om man inte vinner…eller om en kompis vinner över en som förra gången… Edward var helt med på noterna och sa att han ska iallafall göra sitt bästa.

Richard löpte också men utan nummerlapp och inte alla 5 km. Efter ungefär 4 km var Edward trött och ville vila lite men då peppade Richard honom lite extra och han fortsatte alla fem kilometrar springandes. Och det lönade sig, tiden på 25.56 räckte till vinst i hans åldersklass 10-14 år! Så himla kul att han vågar tävla tycker jag.

2 reaktioner till “Allt annat än dött lopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s