När Nelle fyllde 8 år

När Nelle fyllde 8 år i maj så fick hon en Cotton Candy Machine av oss i födelsedagspresent. När hon berättade vad hon önskade sig till sin födelsedag så var det den som stod högst upp på önskelistan och min första tanke var såklart ”ALDRIG I LIVET!”. 

Men så började jag fundera. På hur det är att vara barn (eller vuxen med för den delen) och få något man verkligen, verkligen önskar sig. Och jag tänkte ”Äh varför inte, hon får en sockervaddsmaskin!!”. Och vilken katastrof det blev… Den första maskinen som vi beställde var det fel på så efter 2 minuter poffade den (explodera är ett lite för starkt ord) och slog ut elen i köket. Gråt och tandagnisslan. Såklart. Och innan vi hunnit skicka tillbaka den gamla, trasiga, och fått en ny så var vi i Sverige.
Igår kväll skulle Nelle ha en kompis här på sleep over och det var liksom det perfekta tillfället att testa den nya maskinen. Hur skulle det gå?
Succé!! Är det enda jag kan säga.

Och jag är stolt över mig själv att jag inte var ”nej-mamman” igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s