2 S T O R A händelser

Två stora händelser har varit på tapeten idag. Först var vi och röstade. Som utlandssvensk, och utflyttad, så får man bara rösta i riksdagsval. Och bara innan själva valdagen. Och bara på vissa speciella tider. Och bara på parti. Hur som… Idag klockan 14 traskade vi iväg till konsulatet på Park Avenue och när vi klev ut ur hissen på 21:a våningen var det redan en lång kö med svenskar utanför, redo att göra sin plikt. 

Klockan 14 prick öppnades dörren och ut kom…Jan Eliasson! Som på gott humör deklarerade för barnen som stod i kön att ”nu finns det bara 4 kanelbullar kvar så det gäller att skynda sig!”. Richard har träffat Eliasson tidigare och de hälsade på varandra och jag tog också i hand och presenterade mig. Kul för mig att iallafall ha fått träffa vice Generalsekreteraren i FN eftersom alla andra i familjen träffat Generalsekreteraren Ban Ki Moon flera gånger. 


Det var alltså den ena händelsen.

Den andra, skulle nog av somliga beskrivas som ännu större. 

HON HAR ÄNTLIGEN TAPPAT SIN FÖRSTA TAND!!! 8 år gammal! Som ni ser har den nya redan kommit upp där bakom och den fick dras ut av tandläkare – MEN ÄNDÅ!


Stort. Och stort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s