Hela dagen

Horisontalläge hela dagen, kom på mig själv ikväll att inte ha:

1. Tittat mig i spegeln på hela dagen och när jag gjorde det var det tyvärr ingen vacker syn.
2. Tittat ut på vår fantastiska utsikt och tänkt att ”jag är i allafall sjuk i New York City”. Nu har jag gjort det så då kan jag gå och lägga mig som en lugn själ.  Drogerna hjälper till också med att lugna själen – det de har ”over counter” för förkylning här skulle få narkomanerna på plattan att dansa merengue.

Skoja bara. God natt, klockan är snart åtta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s