Ynklig

Richard drog hem något virus från hans senaste Afrika-resa och nu har han generöst delat med sig. Feber, yrsel, illamående och ont i halsen. Det enda som är bra är väl att det iallafall inte var ebola. Jag ömsom ligger, ömsom tvättar och plockar undan efter våra resor idag. En annan hemsk upptäckt var att barnen inte alls börjar skolan den 3:e eller 4:e som jag trott, utan den 2:a september. Nu måste ryggsäckar och matlådor och skolkläder inhandlas redan den här veckan. Och just nu känns allt, nästan allt, ”nätt opp” omöjligt att genomföra. Och i morgon ska vi ut på storgalej, Richard och jag… Men det orkar jag bara inte berätta om nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s