Jetlag

Inte supertrött men rysligt ”känslig”. För ljud, stress (alltså när barnen ställer mer än en fråga samtidigt) och värme. Vill helst bara sitta i ett svalt, mörkt rum och ha det tyst och skönt så det är lite synd att livet är precis det motsatta. Barnen far runt som galningar och vill träffa alla sina kompisar, det springer folk in och ut ur lägenheten hela tiden, barnen vill bada i poolen, gå på fotbollsträning…och Richard har bjudit över gäster på middag och övernattning. Nåja, den ger sig ju efter ett par dagar, jetlagen. Livet däremot, det rusar på som ett skenande godståg. Nu börjar hösten och barnen är redan upptecknade på diverse aktiviteter – träningar, läger och ligor. Och tydligen är jag ”parent coordinator” på fotbollen i år. Det meddelades till hundratals föräldrar på mail i veckan. Önskar bara att de frågat mig först.

Känslig som sagt.

6 reaktioner till “Jetlag

  1. Hudterapeut som jag är är det rena djungeln gällande olika märken. Efter 14 år i marknaden har jag hittat Nimue ett märke från sydafrika som verkligen ger effekt och resultat och finns inte att köpa på nätet utan endast hos Nimue utbildade terapeuter. Har jobbat 11 år med Dermalogica ett amerikansk märke innan jag övergick till Nimue. Älskar att jobbs med det och använda det själv!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s