Sommarens bästa loppisfynd

De här värmeljushållarna från IKEA:s PS-kollektion för massor med år sedan är mitt bästa loppisfynd i sommar. 5:- styck kostade de och jag köpte alla de hade, 12 stycken. 

De går att sätta ihop till en lång orm och jag har velat ha dem ända sedan jag såg dem fösta gången hemma hos en före detta kollega för sisådär…10 år sedan. Vi var hembjudna till henne på middag en kväll och jag blev helt förälskad i hela deras funkishem. I hallen hade de en öppen spis i ett hörn och på denna öppna spis med marmorskiva stod dessa värmeljushållarna med tända ljus och bara såg…så mysiga ut. Och snygga! Sedan dess har jag letat och jag blev så himla glad när de stod där, undanskuffade på en hylla längst ner.

Den här fina hemvävda mattan är jag också glad över. Men den kostade 150:- så där kan man kanske inte tala om fynd precis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s