Sista dagarna

Man blir lite stressad sista dagarna på sommarlovet. Inte hann man träffa ALLA, inte hann man träna som man tänkt, göra allt som man önskat, lovat barnen…och plötsligt så är det slut. Allt som är kvar är en gigantisk packning som bara känns ”outdated” (sommarkläder är passé) och tråkig. Och tung. Packningen är alldeles för tung för de tillåtna 20 kg på Norwegian. Men det är ett problem vi får ta på onsdag morgon.

En sak vi hade kvar och var tvungna att göra (och som vi bokade redan för en månad sedan) var att gå och klippa oss. Idag var det dags för oss allihop och resultatet blev: Nelle klippte lugg (till mitt stora förtret – hon hade sparat i nästan ett år…), Edward klippte ”inte Justin Bieber-frisyr som ser ut som Justin Bieber-frisyr” och jag klippte page. Vanlig bonnpage. Det blev bra iallafall och jag kan visa bilder i morgon för jag tog inga idag.
På kvällen åkte vi ut till stugan i Hols och åt brakmiddag med min kusin och mina mostrar. Vi åt kräftor, lamm och åkerbärsparfait. Det är LYX i vardagen det, mina vänner. Regnet öste ner och vi satt inomhus med en brasa. Helt plötsligt kändes hösten inte alltför jobbig. Har man gott sällskap, gott vin och en brasa klarar man mycket.
Kockarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s