Hösten kom idag

Som om någon (Kung Bore?) rört om med ett magiskt trollspö så sjönk temperaturen i natt till under 10 grader och idag när vi gick ut var det bara att ta på sig långa byxor, långärmat och jacka. Något vi överhuvudtaget inte packat upp på hela denna långa sommarledighet.

Eftersom det är lördag så var en av dagens aktiviteter given. Köpa lördagsgodis. Efter ett stopp på Pingstkyrkans second hand-affär så stannade vi på godisarenan och fyllde på våra påsar för sista gången denna sommar. 
På loppisen hittade jag förresten en fin present till Nellan. Hur gulliga? Mörkblå 1970-talare med hästar på.
Sen gjorde vi det vi pratat om att göra hela sommaren. Och som hade varit en urmysig aktivitet i 28-gradig värme.
MINIGOLF!

Efter fyra, fem banor stod det klart att jag faktiskt var bättre än barnen (vilket jag verkligen inte trodde innan med tanke på hur många gånger jag spelat golf i mitt liv) och då hoppade jag med glädje av. Det blev ganska ”jämnt skägg” mellan barnen och till sist vann Edward med ca 10 poäng. Tur på sätt och vis för han är en rysligt dålig förlorare och Nelle bryr sig inte alls så alla var liksom nöjda. En vinnare, en tvåa och jag som slapp spela. Den som möjligtvis inte var nöjd var mormor som satt på en bänk och huttrade i det 14-gradiga duggregnet och blåsten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s