Äventyrsbad dermadeluxe

Är det sommar men inte soligt och varmt ute får man fixa badet ändå. Idag åkte vi till Bodens äventyrsbad Nordpoolen (så fyndiga namn de har, va?) och badade tills vi löst upp i princip hela sommarens solbränna. I 3,5 timmar låg vi i! Och det där om solbrännan är sant, jag kände verkligen, på riktigt, att yttersta lagret av det bruna sommarskinnet ”rullade av” under dagen.  Försökte att inte tänka på det så mycket där jag satt i bubbelpoolen. Alltså att det antagligen var likadant för alla andra också. Att de också tappade sitt yttersta lager och att vi ALLA satt i en soppa av död hud…

Men kul va’re!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s