Grillfest som heter duga

Vi var bortbjudna idag, till min kusin och hans fru som hade ställt till med ”Garden Party” för att fira deras 10-åriga bröllopsdag. Vädret kunde inte varit bättre, strålande sol och nästan 30 grader varmt. Barnen badade i poolen, de vuxna drack rosé och öl och när middagen serverades så var det något som verkligen kan kallas grillfest. Helgrillad ren!!

Jag har aldrig ätit helgrillad ren tidigare men jag kan säga att jag gärna skulle äta det igen om tillfälle bjöds. Det var vansinnigt gott! Till renen serverades potatissallad, grönsallad, kantarellsås och bröd och ost. Det var en underbar eftermiddag och kväll. En sådan kväll man får bära med sig i minnet i höst när det börjar blåsa lite småkallt.

En reaktion till “Grillfest som heter duga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s