Det är bara att inse

Jag kommer inte blogga varje dag i sommar, det är bara att inse. De senaste dagarna har fortsatt i samma sommar ”mode” som tidigare. Härligt väder, mycket sol. Uteliv. Idag var vi på tivoli inne i stan och det var en…upplevelse.

Barnen åkte, nästan det första de gjorde, en av de större karusellerna tillsammans och bägge blev avskräckta för livet tror jag. Karuseller ska ju vara lite läskiga men den här var bara hemsk. Båda barnen fick stora blåmärken på kroppen och det såg ut som om de bara kastades omkring som dockor.

Nelles huvud såg ut som en pingpongboll och i Edwards ögon såg jag bara ren och skär skräck. Det var nästan så att jag ville skrika till mannen som styrde karusellen ”ser du inte vad om händer, titta på barnen!”. Det var ju inte bara mina barn som flög runt som nickedockor. Men åkturen var kort och efter den blev det hopp i gummiband och radiobil. Inga fler stora karuseller. Vi spelade också litet på chokladhjulet och köpte slush och sockervadd. 

Vi hade en jättemysig eftermiddag trots allt och det enda jag tänker på nu är om jag skulle stoppat den där karusellen – visat hur mina barn såg ut – haft civilkurage.

?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s