Western Farm ✖️2

De två senaste dagarna har jag och  spenderat på Western Farm, en vilda western-nöjespark, som ligger granne med mamma och pappa här i Buddbyn. I förrgår kunde man gå in gratis med en flyer som kom med dagstidningen och till min stora glädje (drypande ironi) fick man gå in gratis dag 2 också!! Så idag klockan 12 stod vi i kön igen för att få uppleva nya westernäventyr. Eller samma westernäventyr om man ska vara petig. För det är EXAKT samma schema varje dag. Men Nelle har varit världens lyckligaste och sa att det här har varit de bästa dagarna hittills på hennes sommarlov så då får man ju anse att det varit väl investerad tid. Trots allt.

Och vet ni vad? Nelle ska gå artistskola på Farmen i sommar. 3-dagars Camp 23-25 juli. Barnen får lära sig showa, stunttricks, rida m.m. Slutligen på sista dagen får de vara med på stora showen inför publik. Så jag får chans att komma tillbaka. Woohoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s