Fem små apor hoppade på sängen….

…en ramla av så var de bara fyra. Kommer ni ihåg den gamla barnramsan? Ungefär så känns det här hos oss just nu.

Vi blir färre och färre Grays för var dag här i Buddbyn. Det började med att Edward åkte till Båstad (ja, vi är alla avundsjuka!) för att hälsa på en kompis som också är granne med oss i Stockholm. Pojkarna var nära vänner innan vi åkte men har inte setts på 2,5 år så jag tycker nog att han var ganska tuff som åkte iväg själv med flyg ända ner till Ängelholm för att bo med en annan familj i några dagar. SAS skötte sig och assisterade hela vägen och enligt Edward gick det jättebra. Så nu ska han på tennis och beachen i Båstad under årets största partyvecka, haha! Tur att pojkarna är 10 och inte 17…
Sen åkte Richard igår eftermiddag. Första anhalt är Stockholm för att hinna träffa ”grabbarna” och käka Belt Buster på Texas Longhorn. Det är svårt att hinna prioritera vänner när man är hemma så kort tid så det var ju kul att han fick ihop gänget så här i semestertider. Sen på fredag åker han till New York för någon måste ju tjäna levebrödet också. Yada yada…
Över helgen är alltså jag och Nelle själva men redan på måndag kommer Edward tillbaka. Vi längtar redan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s