Blidö

Stockholms skärgård, så ren och vacker. När vädret ”piggar på sig” litet så är det inte svårt att förstå varför människor bosatt sig på de här breddgraderna.


Vi är och hälsar på vänner ute på Blidö, en ö som räknas till ytterskärgården. För att komma hit måste man åka två bilfärjor – först till Yxlan från Furusund och sedan från Yxlan till Blidö. Så här pass långt ut förändras skärgården lite om man jämför med innerskärgården. Här är det runda klippor blandat med grönt och här är det kallt, kallt vatten. 10 grader idag och jag har inte badat mer än fötterna.
Vi kom i tisdags och har fått tillbringa två underbara dagar med våra vänner som liksom oss inte bor i Sverige. Det är inte alltid så lätt att få till en träff när man inte har något ”eget ställe” att vara på, men den här gången hade vi tur och fick låna föräldrarnas hus och här har vi levt som kungar.

I morgon ska vi köra 100 mil norrut mot etapp 3 av semestern. Det är skönt att vi inte drack för mycket av det här ikväll för det lär bli en lång dag i morgon med mycket träsmak i….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s