Ont

Sedan vi kom hem har kosten varit allt annat än Paleo. Idag har jag så ont att jag tagit medicin. Energinivån blir låg och jag blir på dåligt humör så det är lätt ”värt” att ta en tablett för att slippa smärtan. Jag kommer försöka styra min mat mer framöver. Det är ju svårt när man reser och så gärna vill äta vad alla andra äter men nu kan jag verkligen säga att jag känner skillnad. Min familj skulle också skriva under på detta så vi alla sovit i samma rum sedan en vecka tillbaka. Varje kväll samma sak…”Nä mamma, nu får du sluta – vi står inte uuuuuuut med den där doften längre!!!”.

Eller doft kanske de inte kallar det….mera stank faktiskt om jag ska vara ärlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s