Vi är i Sverige!

Vårt plan från New York var försenat med nästan två timmar men igår eftermiddag kom vi äntligen ”hem”. Barnen tycker det är som att ha vunnit högsta vinsten att äta svensk pizza och kebabrulle, leverpastej och limpa, fil. Svensk mjölk och smågodis som man FÅR VÄLJA SJÄLV! 

Igår var vi hemma hos mina svärföräldrar i Sollentuna hela dagen och klockan åtta på kvällen var vi ganska möra allihop så det blev en tidig kväll. Innan vi gick och la oss så stack jag och Richard ut på ett kort löppass och tränade i Edsvikens utegym för att försöka mjuka upp lederna efter flygresan. När jag till sist la huvudet på kudden så sov jag inom 5 minuter. I 14 timmar sov jag!!! Herregud, så länge har jag inte sovit sedan…jag var nyfödd tror jag? Haha. Skönt var det iallafall men dagen blir kort när man vaknar kvart över tolv. Idag har vi (eh…mest Richard kanske) fixat trådlöst nätverk här, vi har lagat och ätit grillmiddag med min svägerska och så har vi utegymmat igen. Det må vara 15 grader men är man svensk så grillar man och äter ute på sommaren. Nu ska jag läsa nya boken en stund och sedan sova ett 12-timmarspass tänkte jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s