Mitt nattygsbord

Hur ser erat ut? Ser ni dammet på lampan!?
Väckarklockan har stannat på 17 minuter i 9 vilket inte alls stämmer. Egentligen är klockan 23.20 och såklart borde jag ha sovit sedan minst en timme tillbaka. Men det är härligt att vara vaken sent ibland. Att vara vuxen och välja att ligga och läsa för länge, att se på en film, att titta på ett program till fastän det är läggdags. Kanske, eller såklart, jag också kan unna mig den lyxen när jag inte ska upp och jobba i morgon, det förstår jag. Men ändå – att vara vaken sent, ensam, är en härlig frihet! Tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s