Vilken dag!

Hela den här dagen har varit lite upp och ner. Morgonen startade med ett meddelande från min moster hemma i Sverige att min andra moster stått och väntat på flygplatsen i Luleå på mamma och pappa som hon trodde skulle komma hem idag. Någonstans på vägen hade det blivit ett missförstånd i kommunikationen för de åker idag och kommer inte hem förrän i morgon. Jobbigt läge. 

Sen när de då väl skulle åka så blev det missförstånd med taxin. Den kom som den skulle, klockan 13.30, och jag frågade om den var beställd till Newark? Javisst, svarade chauffören och iväg åkte mamma och pappa. När jag sen kom tillbaka in i huset, efter att ha vinkat av dem, så sa receptionen att de hade kallat tillbaka taxin mina föräldrar satt i  för det var någon annans taxi. 30 sekunder senare kom deras taxi, bilen packades om, och sen var de iväg igen.
Som om det nu inte skulle vara nog med det så fastnade jag i hissen på väg hem! På tredje våningen dog den bara och dörrarna var stängda. Allt jag kunde tänka på var att jag ville hem till Edward som låg ensam och sjuk hemma. Men jag ringde på nödknappen, fick svar och hon guidade mig hur jag skulle göra för att nödöppna hissdörrarna och sedan var jag både ute och hemma. Vilken dag! 
Jag har också varit med Edward till doktorn och tagit ett halsflussprov. Det var negativt så nu är det bara att vänta ut viruset. Och så har jag tränat. Nu har vi fått ihop en liten grupp på 5 personer som tränar cirkelträning. Så himla kul! Jag känner mig stark och gör nu 30 burpees!!!
Klockan 8 var vi alla i säng ikväll. Jag ska smygäta några After Eight i sängen med gott samvete och i morgon kommer Richard hem och jag ska till tandläkaren igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s