Idag blev det lite shopping

Det är kanske inte så mycket att se, vad jag och mamma har shoppat idag, men här kommer en bild på mysbyxorna…med vardagen i bakgrunden. Jag köpte också ett par nya Swedish Hasbeens-träskor i cognacsfärgat skinn. De har släppt en modell i Limited Edition till Lucky Brand, ett amerikansk klädmärke, som bara säljs NU! så jag kunde helt enkelt inte stå emot, haha!! Lovar att de där skorna i ”Limited Edition” snart säljs överallt. Man är alltid lurad som kund. Köpt.

Tänkte att jag skulle träna idag också men jag har ont i en höft. Antingen känns det som om jag håller på att bli förkyld och har ledvärk, eller så har jag sovit illa eller så är det endometriosen som spökar igen. Har haft ganska ont sista tiden och slarvat med kosten har jag också…
Igår gjorde vi dock något jag velat göra länge. Vi var till Loebs Boat House i Cental Park och åt lunch. Vädret var underbart, 28 grader i skuggan.
Och utsikten var det inte heller något fel på. Även om den här bilden inte är tagen exakt från verandan.

Vi var tvåa in i restaurangen och åt fisk och sliders. Vet ni vad sliders är förresten? Minihamburgare. Väldigt gott måste jag säga. När vi ätit färdigt var restaurangen packad med folk. Allt ifrån fina damer i klänning och hatt till sunkiga turister i shoets och sandaler. Vi var nog något mitt emellan. Men nu har jag varit där och är glad! Jag kunde inte tänkt mig något bättre lunchsällskap på just denna restaurang. Skulle varit att Richard hade varit med då. Han hälsar förresten från CAR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s