Coney Island

Vi har haft 27 grader i skuggan som varmast idag och jag är glad att vi bestämde oss för en utflykt till Coney Island. Det är en lite för lång resa, en dryg timme med tunnelbana, men härligt och värt det när man kommer ut till stranden. Stranden är någon kilometer lång och än så är det inte många som hittat ut. Vattnet är fortfarande kallt, det är ju Atlanten vi pratar om, men sanden har hunnit bli varm och idag kändes det verkligen som om sommaren är här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s