Grattis älskade unge som fyller 8 år!!!

I år var hon redan vaken men låg kvar i sängen tills vi gjort i ordning tårta, paket och så låtsades hon vakna när vi kom in och sjöng. Man fattar när man har egna barn hur kort barndomen är. Rätt vad det är så tror de inte längre på tomten och tandfen och de kan vänta i sängen tills mamma och pappa kommer och sjunger. De blir stora så fort. Hon var iallafall på ett stålande humör och öppnade paket och åt tårta för glatta livet.

Favoritpresenten och den som stod högst upp på önskelistan, en sockervaddsmaskin, blev tyvärr ett totalt antiklimax. Vi läste noga in oss på hur man skulle sätta ihop den, starta den och sen körde vi igång. Efter ungefär en minut hörde vi en hög smäll ute i köket och sen blev det svart. Spisen slocknade och maskinen var död. En säkring gick och vi var tvungna att ringa husets vaktmästare för att testa igen. Men maskinen var död och så var det roliga slut…innan det ens hade börjat. Tur hon fick lite andra roliga grejer också… Hon tackar förresten så mycket för alla gratulationer!

Här är hon. Stora tjejen. Som dagen till ära tagit denna selfie på min telefon idag (hjälp!), chattat och FaceTimeat med en killkompis i klassen. Och inte längre gillar rosa. Nu går det fort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s