Festen tar aldrig slut!!

I morgon fyller Nelle år på riktigt, alltså då är det hennes födelsedag. Hon hade ju sitt hemmakalas förra helgen med sina kompisar som sov över och idag var det dags att ha kalas i skolan. Vi bakade svensk tårta och så hade Nelle köpt med sig ett storpack mustascher till klasskompisarna m.fl. Tänk att det kan vara så kul!

Fröknar och kompisar, ingen gick säker! Och i morgon som sagt så SMÄLLER DET, som Nelle själv uttryckte det innan hon smällde av i sängen efter en lång dag. För mig (och min mamma) har kvällen varit fylld av förberedelser som den är för alla andra mammor och pappor därute som pysslar inför pysslingarnas födelsedagar. Tårtan är bakad, presenterna är framletade ur garderoben, balongerna upphängda och bordet dukat med struken duk. Tårtljus, serpentiner…

Ja tänk, i morgon blir mitt yngsta barn 8 år. Jag tänker på den där majdagen 2006 när hon först såg dagens ljus. Hur hon väntade i 11 hela dagar efter beräknat förlossningsdatum och när hon sedan äntligen kom ut så bemödade hon sig bara slött att öppna ena ögat, kolla in oss för att sedan somna gott med tutten i munnen.

Jag älskar henne så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s