Trodde ni jag lagt ner?

Närå, det blev bara lite intensivt den här helgen…vet inte ens om det går att sammanfatta… I brist på annat så använder jag mig av barnens eget uttryck. Det var EPIC!! Jag pratar såklart om Nelles födelsedags-sleepover. Det var fem tjejer här från lördag eftermiddag till söndag lunch. Vi hade lekar, presenter, spa, smakleken, thaimat, tårta, film, godis…och de var vakna till efter midnatt…för att sedan stiga upp strax efter sex. Då skulle det vara våfflor, scrambled eggs… Puh! Men de hade såååå kul och det var såååå värt det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s