Svettigt värre

Då kör vi sommar då!? Gick iväg till Costco’s i förmiddags för att storhandla bulk/storpack. Täckbyxor (sant!) fleecetröja och dunväst – igår var det som bekant vinter här. Men idag, 24 grader i skuggan och jag kom hem sjöblöt i svett. Nu är skateboardarna ute igen, shortsen på och jag antar att alla träd, blommor och växter kommer EXPLODERA de närmaste dagarna. Ska ta och laga middag till kidsen, fetaost och persiljebiffar. ”But first..Let me take a selfie!”.

2 reaktioner till “Svettigt värre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s