Happy Hour

I hissen på väg till Happy Hour i huset. Ni kommer ihåg, va? Mat, vin, öl, film för barnen, manikyr, massage…en helt vanlig onsdagkväll 18-20. Kostnad ej specificerad på hyran.

Roligast under kvällen var spontankommentaren jag fick av en granne, ”Lotta, you look so healthy!”. Jag blev så glad att jag till och med skickade ett sms och tackade senare när jag kommit hem. Det ska man komma ihåg, en positiv kommentar eller komplimang till någon annan kan göra dennes dag! På riktigt!

2 reaktioner till “Happy Hour

  1. Härligt Lotta! Jag lever fortfarande på en kommentar jag fick från en ny mamma i min stora tjejs klass för ca 5 år sedan: \”Vad tränar du Cilla? Du ser så otroligt atletisk ut…\”Till saken hör att jag typ inte tränat något alls under mitt då hittills 39-åriga liv hmm. Nu har jag dock kommit igång sedan några år 🙂 Men att se ATLETISK ut kändes väldigt bra!

    Gilla

  2. Sug i dig så länge det varar, Cilla;) Visst blir man glad av sådana kommentarer, nu ska vi se till att sprida glädjen vidare. Och BRA att du kommit igång med träningen!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s