Vi skulle synkronisera min mobil igår

Min telefon har blivit knäpp. Batteriet laddar ur på bara någon timme och jag fattar ju att det är något jag gjort men jag har inte lyckats räkna ut vad. Så igår skulle jag (läs: Richard) tömma den på bilder (ca: 3500 stycken) och säkerhetskopiera den (fullt i mitt iCloud) och synkronisera den. Ingen av oss har någonsin fattat den här delen av iProdukterna och det blir ALLTID FEL!!! Men den här gången slog vi nog rekord? 

Richard lyckades alltså med konststycket att lämna kvar alla bilder samt importera några, random, bilder från Edwards konto, kopiera över ALLA appar alla i familjen har (hahaha!) så i morse hade jag inte bara Facebook och Aftonbladet utan också ”Frisersalong för grisar”, ”Myrkross”, och ”Minecraft”. Bland annat. Yippie!
I morgon går jag till App Store.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s