Påsk

Här så firar man inte påsken som vi gör. Skärtorsdag finns inte, på Långfredag/Good Friday jobbar man och påskafton är mer eller mindre bara en ”härlig”, ledig dag när man hittar på skojiga aktiviteter. Det är påskdagen, söndag som räknas. Så idag efter dagens viktigaste mål – frukosten –

Gick vi alla ut på en solig morgonpromenad på E:s ägor. Vädret har varit detsamma som i Sverige, 15-18 grader och sol så det var härligt. Lite kyligt (iskallt om ni frågar mig) i skuggan.

Sedan åkte vi till vårt favoritlunchhak, Vanilla Bean café. Det kallas så för de var först med att introducera Vanilla Coke i USA. Om ni undrade… Vi åt oss proppmätta och fortsatte sedan till Sharpe Hill Vineyard på vinprovning. Vi valde lilla paketet och då fick man prova 5 viner. Såklart valde jag och Richard olika viner så vi fick testa nästan alla 12 de hade på sin lista.

Förr i tiden tillhörde den här farmen också E:s släkt/familj men såldes i och med föräldrarnas bortgång någon gång på 1980- 90-talet. Efter vinprovningen spelade vi tennis på E:s tennisbana, rensade lite ogräs och efter det var vi faktiskt ganska slut. 

Nu ska vi nog öppna någon av de 20 flaskor vin vi tillsammans handlade i eftermiddags. Som om vi inte fått nog.
I morgon firar man påsk här. Vi med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s