Easter Egg Hunt på Rockefeller Plaza

Bilderna gör inte utställningen rättvisa, det var faktiskt mycket finare live. Faktiskt! Men det är mycket folk i stan nu… Spring Break för public schools och MASSOR med turister. Platser att undvika då är: den här, 34th Street vid Empire State Building, aldrig aldrig aldrig gå till Times Square…insåg att listan blir för lång om jag ska räkna upp alla platser man inte ska gå. Richard var ledig idag och vi började dagen, after breakfast, på – Tiffany’s (ytterligare ett ställe att undvika). Jag fick min födelsedagspresent i efterskott och morsdagspresent och bröllopspresent i förskott. Två armband från Tiffany’s klassiska silverkollektion. Ska visa er senare, de var tvungen att fixas lite och vi får hämta dem i eftermiddag klockan fem. SÅ GLAD!!! Vilket minne från vår tid i New York.

Efter Tiffany’s käkade vi lunch på La Esquina Café i SoHo. Gott som alltid och kul för Richard som aldrig varit där.

Nu är barnen och tränar. Nelle taekwondo och Edward fotboll. Direkt de kommer hem sticker vi till Connecticut och firar påsk med vår vän E och hennes söner och familjer. Mys på hög nivå. Som påsken ska vara.
Jag hoppas ni alla dykt långt ner i påskäggen och dricker must som om det inte fanns någon morgondag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s