It’s alive!!

God morgon från soffan med kaffe! Lite svullen om kinden fortfarande men värken har släppt. Har inte ens behövt ta någon smärtstillande idag. Dr Bui ringde vid 7-tiden igår kväll och frågade hur det var. Det är väl omtänksamt? Hur många tandläkare i Sverige hade gjort det?
På tal om tänder så ska jag idag åka iväg till svenska godisaffären Sockerbit, som ligger nere i West Village. Även om vi inte firar vanlig påsk här med påskkärringar och ris så måste vi ju ha GODIS i ägg. Allt annat är otänkbart. Förra året över påsk var ju min vän Lisa här med sina barn och hon hade med sig fyllda påskägg så i år fyller vi bara på dem.
Alla ni som är lediga – ha det så underbart på årets mest kravlösa storhelg! 
GLAD PÅSK!!

3 reaktioner till “It’s alive!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s