Japp!

Snö.

Ni vet förr i tiden fanns sådana där 10-årsdagböcker, som ”gamla” människor använde för att skriva några rader om vädret och temperaturen ute. Hur långt våren hade kommit, eller om de hört göken… Min morfar hade en sådan och det var ju jättepraktiskt om man ville veta hur vädret varit den 16 april 1976. 
Nu har min blogg blivit så. Jag har blivit ”äldre”. Jag bryr mig helt plötsligt om vädret och lärkan. Idag har vi snö i New York.

4 reaktioner till “Japp!

  1. De finns än och min nu 93 åriga mormor får en var 10:e år. Kanske skulle tipsa henne om att blogga!/ Jenny S

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s