God morgon från Manhattan!

Träningen avklarad direkt på morgonen och nu in i duschen. Ska iväg till optikern idag och ställa in mina nya glasögon (böja till bågarna) och byta mina linser. De hade IGEN beställt fel lins…suck. Jag gillar nämligen inte de nya, moderna med extra syre och allt vad det heter. Nej, där är jag totalt ”old school”.
Som ni ser på bilden så blir man extra sugen att gå ut idag. Men på min morgonrunda såg jag att körsbärsträden iallafall har knopp. Och jag är inte alla lika trött längre. Floridas sol gav den extra energi jag behövde så nu lever jag på det ett tag. Kan behövas i vår för snart drar alla ”festligheter” igång i skolan igen. Ni vet, avslutningar, parader, födelsedagar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s