Kul dag!

Det blir i korta drag, för jag är trött. 

Först av allt vill jag börja med att berätta att vi fått klart med förlängning här. Alltså, det är nu klart att vi blir kvar i New York till och med juli 2015. Ni som har tänkt att komma och hälsa på, ha det i åtanke. Vi kan ta emot ett besök per månad så det gäller att planera!
Dagen börjades med ett telefonsamtal från Richards chef klockan 8.45 i morse. Det är genom honom vi fick reda på att förlängningen gått igenom. Han ringde för att bekräfta att vi skulle med till templet idag. ”Templet? Va!?!” tänkte vi som totalt glömt bort det… Sen kom vi ihåg att vi tyckt att det var en perfekt idé – sikhtempel och indisk mat dagen efter Tampa – perfekt! Morgonen blev därför lite stressigare än planerat. Vi åkte strax efter 10 ut till templet som ligger i Richmond Hill i djupaste Queens. Vi fick följa med in i templet, i huvudbonad och barfota, för stt lyssna på en ”predikan”. Efter predikan serverades mat och vi fick lära oss att i sikhtempel serveras gratis mat till alla som vill äta, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Finansierat och administrerat genom gåvor och volontärer. Riktig, indisk mat…mmmm.

Sen, efter lunchen, åkte jag och Nelle vidare till nästa festlighet vid Union Square. En av Nelles bästa vänner fyllde åtta och firade på Max Brenner’s Chocolate Factory med chokladöverdos.
Man skulle kunna säga att det var ganska livat på vägen hem. Så mycket socker i så små kroppar…tur de fick lite utlopp i tunnelbanan av underhållningen. Dans på hög nivå!
Nu har vi alla kommit i säng, Richard börjar jobba med ett nytt uppdrag i morgon och har 200-300 sidor faktatext att läsa in. Jag ska kolla på SVU på tv. Väskorna är packade, lunchen är planerad. Lovet är slut. Underbart är kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s