Klockan 0500

Okristligt tidigt måste vi stiga upp i morgon. Eftersom vi flyger ”gratisflyg”, på frequent flyer points, så fanns det inga andra biljetter än de här. Klockan 8 i morgonbitti går flyget vilket innebär uppstigning klockan fem. Och appropå fem så är det tydligen fem grader och regn i New York just nu vilket känns sådär efter den här underbara veckan på stranden. Med 27 plussgrader.

Idag åkte vi först och tittade till vår gamla lägenhet i ”Madison at SoHo” som området faktiskt heter. Det ligger i själva Tampa och inte ute i Belleair där vi bor nu. Barnen gick till lekparken med Richard och jag strosade lite i mina gamla kvarter. Köpte ett halsband gjorde jag också som kommer bli fint i sommar. Turkost och guld.
Sen åkte vi till Ybor City som är ”gamla stan” i Tampa. Hit kom skepp med tobak och immigranter från Cuba, Spanien och Italien som rullade cigarrer i parti och minut. Tyvärr kände sig Edward krasslig (han har faktiskt varit risig hela veckan) så det blev för varmt för att gå omkring och titta. Men lunch måste man ju ändå ha och idag blev det mexikanskt.
Mysig restaurang, mindre kul mat.
I eftermiddag och ikväll har vi städat. Ätit rester. Börjat acceptera att i morgon åker vi hem.
Hej då Florida, vi ses snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s