Solen är otroligt stark

Härom dagen när jag skulle köpa solskyddscreme så upptäckte jag att här finns inget solskydd under SFP30. Iallafall inte på den affären jag var just då vilket är en stor kedja. Eftersom vi redan hade 45, 50 och 55+ så hade jag tänkt köpa typ 25 till benen men det gick alltså inte. Och det var nog tur det. För här är solen stark. Med tanke på förra årets fadäs, när jag glömde smörja in mina och barnens ben (smorde överkroppen på alla men glömde resten…) och vi totalt brände sönder oss, så har jag varit militärisk med ”smorsel”. Alla ska smörjas överallt och hela tiden. Men ändå…ändå…har vi missat någon liten fläck här och var på oss alla.

Edward är randig på ryggen. Röda ränder där smörjet varit lite tunnare. 
Nelle har röd kant i byxkanten bak.
Richards hjässa är lite röd.
Och jag har en fläck på foten.
Den här lilla fläcken har tydligen missats och på en dag är den knallröd. Respekt för solen alltså.
Jag och Nelle har också fått typ soleksem så i morgon blir det inte stranden. Vi funderar på Ybor City. Berättar mer i morgon. Idag var vi för övrigt ute och paddlade. Barnen älskade det och jag fick flashbacks från högstadiets paddelturer. Minus myggen. Och kylan.

Och som kontrast till allt friluftsliv var vi sedan på Warhol-utställning på Dali Museet som ligger i St Petersburg.

Som vanligt fick man inte fota i galleriet. Därav dessa trista bilder. Har alltid tyckt att Warhol är lite ”äcklig”…vet inte varför. Men det var intressant. Som konst alltid är. Ursäktar också hur vi såg ut. Vi kom direkt från beachen in i ett sammanhang där de precis serverade champagne och en operasångare sjöng en…aria? Perfect timing! Not.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s