Inte Nelle…bara jag

Nej, Nelle har inte fått soleksem. Bara jag. Och jag har nu insett varför. Det är för att jag knaprat Naproxen mot tandvärk hela veckan dygnet runt. Sol och medicin är aldrig bra. Suck! Hur kunde jag vara så klantig? Ni skulle se mig nu, huden är helt ”svampig” och knottrig”…inte snyggt någonstans. Men för att se på det med positiva ögon – den har iallafall fått färg (även om det inte framgår av bilden…). Och jag är piggare av all D-vitamin så det var värt det!!! Klia, klia…inte sola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s