Det blev en härlig dag ändå!

Jag var ju lite lätt i panik i morse när det var så kallt och blåsigt men sen när vi bestämt oss för att hitta på något annat, och inte ens närma oss stranden, så kändes det ok. Ni som läst bloggen ett tag kan förmodligen sluta läsa nu. Det här när nämligen ganska exakt vad vi gjorde förra året när vi var i Tampa. Men om ni liksom jag har lite ”alzheimers light” så kan ni läsa vidare!

Först åkte vi ut till Thaitemplet och åt lunch precis som vi brukade göra varje söndag när vi bodde här. Då var det gamla farmödrar som lagade mat utomhus i en provisorisk lagerbyggnad och man hade precis börjat bygga templet. Idag är det ett stort buddistiskt centrum – ett område med det färdiga templet som centralbyggnad, hus, skola, jätteparkering, toaletter och riktigt big business med maten. Massor med bord och volontärer som driver rubbet. Inte så många thailändska farmödrar längre tyvärr och maten har blivit lite kommersialiserad men det är ändå gott och väl värt ett besök.

När vi var mätta i magen åkte vi till Ellenton för lite outletshopping. Lite blir aldrig lite och nu undrar jag hur vi ska komma hem på flyget. Antar att det var ”tur” att vi köpte två nya ryggsäckar att packa i. Om ni vill veta vad mer vi köpte hojta till. Annars var de här dagens roligaste köp:

Familjen Vans liksom.

Vi åt lite middag också och Nelle och Richard fick feeling för jobbet.
När vi sedan kom hem till ”vårt” hus blev det ett kylslaget kvällsdopp för barnen.
I morgon blir det stranden. Det måste det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s