Börja dagen rätt!!

Med en stadig frukost, nya glasögon och ett dopp kanske?

Ok…inget dopp. Det är OTROLIGT NOG endast 16 grader varmt idag och blåst! Vi kommer köra buddistiskt tempel med fantastisk thaimat idag och outletshopping. Mot slutet av veckan ska det bli varmt igen säger prognosen. Jag hoppas verkligen det för GUD vad vi är laddade för beachen!
Resan hit igår var en baggis. Resa med stora barn och elektronik som fungerar är  ingen match alls. Tänker på när vi flyttade hit till Tampa för 9 år sedan. Då var Edward 1 år och den resan var lite annorlunda, att underhålla en 1-åring i 20 timmar på resande fot…kräver litet. För att inte tala om resan hem. Då jag var höggravid och reste ensam med en nyss fyllda 2-åring. 
Härlig söndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s