Senaste dygnet

Visst är det så att när man har riktig smärta någonstans, oavsett om det är i ett finger, knä, ryggen, bihålorna, häl, TAND – så känns det som om just den här smärtan är den värsta! Igår var jag ju hos tandläkaren för att fixa min spräckta tand och herregud vilken smärta jag hade när bedövningen släppte. Jag började med att ta alvedon. Gjorde INGEN skillnad. Då tog jag Ibuprofen. Kapade lite av smärttoppen. Till sist fick jag kapitulera med kodein. Fick sova några timmar i natt och idag är det bättre. Lite bättre. Kanske till och med så att jag kan tro att det inte behöver bli en rotfyllning…

Senaste dygnet har med andra ord varit sådär.

2 reaktioner till “Senaste dygnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s